Daar waar “Afspraak is Afspraak” nog waarde heeft en zeker geen holle woorden zijn.
Mannen uit één stuk, waarop men kan bouwen en vertrouwen. Een team met VISIE en VERNIEUWING.
— Schoenen Timmers, Zonhoven
 
Wij werken ondertussen toch al enkele jaren samen met jullie, en hebben hiervoor zeer mooie en tijdloze projecten uitgebracht.
Tevens indien er vragen zijn of opmerkingen worden deze zeer nauwkeurig door jullie behandeld. Wij worden telken malen nauw betrokken bij het bouwproces zodanig iedere onderaannemer precies weet waar hij zich dient aan te plannen, of naar details toe wordt er zeer veel aandacht geschonken. Er wordt niet alleen veel belang gehecht naar het uitzicht van de woning maar er wordt tevens veel aandacht gegeven dat we de projecten naar isolatie op de platte of hellende daken correct gaan plaatsen. Daar wordt tegenwoordig veel aandacht aan geschonken maar daar zijn jullie al enkele jaren naar mijn mening perfect mee bezig zijn en zo de klanten hier de vruchten van gaan plukken dus een win win situatie.
— Dakwerken Wouters
 
Omdat wij geen standaard bowlinginterieur wilden, zijn wij bij R2Livin gaan aankloppen voor een frisse kijk op onze zaak. De samenwerking is supervlot verlopen. Op slechts 4 maanden tijd waren alle plannen rond, en dankzij een goede planning en opvolging van de werken konden wij na slechts zes weken onze deuren terug opendoen en was de zaak volledig vernieuwd! Wij zijn zeer tevreden van het resultaat en onze klanten ook!
— - Bowling champion, Zonhoven
 
Als bedrijf gespecialiseerd in gevelisolatie en gevelbepleistering, hebben wij de eer
om op regelmatige basis voor dit bureau te werken. De projecten die we hiervoor mogen uitvoeren zijn steeds van een hoogwaardige afwerking en stijlvol design voorzien. Buiten alleen een mooi plaatje, zijn deze woningen ook nog eens voorzien van kwaliteitsvolle materialen
wat het werken alleen maar aangenamer maakt.
De communicatie tussen de architect / bouwheer en aannemers is van een zeer open en duidelijke principe. Er wordt steeds overleg gepleegd tussen alle partijen zodat iedereen zich hierin kan vinden. Op deze manier wordt er door de architect echt gestreven naar 100% klantentevredenheid.
— Gevelco, Zonhoven