R2livin_architecten_TP_003.jpg
R2livin, creating Art to live in since 2005...”


Als architectenbureau concentreren we ons op moderne en functionele architectuur, waarbij in iedere opdracht gezocht wordt naar innovatieve ideeën met de focus op architecturale kwaliteit en beleving binnen het project. Binnen het bureau werken we met een team van gedreven architecten en tekenaars, die elk een specifieke meerwaarde bieden aan het kantoor. Dit alles gebeurt onder leiding van Leander Kippers, oprichter en hoofdarchitect van R2livin, met meer dan 10jaar ervaring en knowhow in de bouwwereld. Het kantoor is momenteel actief in diverse domeinen: particulieren woningen, appartementen en bedrijfshallen met kantoorfuncties. Aangezien wij een totaalconcept willen aanbieden, voorzien wij op vraag van de klant een specifiek en op maat gemaakt en architecturaal samenhangend interieurontwerp.

Na een persoonlijk gesprek met de bouwheer, filtreren wij de karakteristieken van de klant en ontwerpen wij aan de hand van de volgende drie pijlers binnen het kantoor.


Wat mag ik ?
Dit wordt bepaald door de stedenbouwkundige voorschriften, het terrein en de oriëntatie van het perceel.
Wat wil ik ?
Door een doorgedreven screening van de eisen van de bouwheer resulteert dit in een vlot en definitief ontwerp met een geoptimaliseerd programma binnen de woning.
Wat kan ik ?
We zoeken samen met de bouwheer naar een oplossing dat perfect binnen het bouwbudget past.

Elke klant die zich kan vinden in een persoonlijk begeleiden is altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakend gesprek. Aangezien wij er op staan dat de klant gevrijwaard blijft van kopzorgen en onnodig nadenken, zoeken wij als team voor elke probleem een oplossing ongeacht qua budget, uitvoering, ligging van het project!

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek, zodat wij ook jouw droomproject met veel enthousiasme kunnen realiseren…!

R2livin